Find de bedste unge talenter

Work.dk er virksomhedens adgang til Danmarks talentmasse. Vores tusindevis af profiler er på jagt efter de mest udfordrende og spændende elevpladser, praktikpladser, traineestillinger, fritidsjob, studiejob og fuldtidsjob.

Vil du ramme de bedste unge talenter, kan du på Work.dk skabe det perfekte match mellem din virksomhed og unge karriereinteresserede.

Vær foran - allerede inden du skal rekruttere

Med en virksomhedsprofil på Work.dk kan du sikre dig det bedste udgangspunkt når du skal rekruttere. En virksomhedsprofil gør det muligt for vores brugere at følge din virksomhed hvis de er interesseret i at arbejde hos dig - disse profiler kan du kommunikere direkte med, når dit rekrutteringsbehov opstår. Det giver dig et godt udgangspunkt, og en effektiv rekruttering.

Søg på profilernes CV

Via vores effektive søgning, kan du som virksomhed selv finde dine talenter. Angiv dine søgekriterier, og du får adgang til de profiler der matcher. Vi har tusindevis af profiler, fra uddannelsesinstitutioner i hele landet.

Når du har fundet dine potentielle emner, kan du kontakte dem direkte.

Den direkte vej til uddannelses-institutionerne

Work.dk består af et netværk af jobportaler. Dette betyder at du som virksomhed kan annoncere både bredt og præcist. Work.dk består bl.a. af Elevplads.dk, Fritidsjob.dk samt de to unikke portaler PraktikService.dk og CareerPortal.dk.

PraktikService.dk og CareerPortal.dk er din direkte adgang til talentmassen på Danmarks uddannelsesinstutitioner. PraktikService og CareerPortal er begge et netværk af lokale jobdatabaser på uddannelsesinstitutioner i hele Danmark.

Se bl.a. hvilket uddannelsesinstutitioner der er en del af netværket.

1000 vis af virksomheder

Gør som mange andre virksomheder, og find dine kommende talenter via Work.dk.

Vi hjælper hvert år tusindevis af virksomheder med at løse deres rekrutteringsbehov. Igennem input fra vores mange glade kunder, forbedrer vi kontinuerligt vores portaler og vores netværk til at imødekomme morgendagens rekrutteringsbehov.

1000 vis af profiler

Hvert år opretter mere end 15.000 unge deres profil på Work.dk. De kommer fra alle uddannelsesniveauer, i hele Danmark for at få adgang til de mange karrieremuligheder.

Vores profiler er opsøgende, nysgerrige og karriereinteresseret - det er dem DIN virksomhed har brug for.

Kort om Work.dk

  • Work.dk har mere end +20.000 profiler med aktive jobsøgende
  • Vores brugere er typisk i gang med en ungdomsuddannelse eller en KVU.
  • Vi har Danmarks største samling af job- og karrieremuligheder for unge
  • Gennemsnitsalderen på vores brugere er 22 år
  • Work.dk kan tilgås via vores iPhone, Android og Windows Apps
  • Work.dk fungerer på Dansk og Engelsk

Få alle fordelene med Work.dk

Danmarks største jobportal for unge

Gør lige som mere end 30.000 andre unge, og start din karriere på Work.dk.