Vi skaber det perfekte match

Work.dk er et omfattende job- og karrierenetværk, der har til formål at skabe det perfekte match mellem virksomheder og studerende.

Work.dk tilbyder en lang række værktøjer til uddannelsesinstitutioner, der kan effektivisere arbejdsgangene på landets praktikpladskontorer og karrierecentre.

Det gør vi, ved at tilbyde lokale jobdatabaser for den enkelte uddannelsesinstitution.

Værktøjer

Vores værktøjer er ikke bare en jobportal. Bag facaden findes en række omfattende værktøjer bl.a. til håndtering af elever og studerende, statistikværktøjer, omfattende crawlingteknologi og meget mere.

Værktøjet giver en lang række fordele for virksomheder, studerende og praktik-, studie- og karrierevejledere. Formålet er simpelt: At skabe det perfekte karrierematch.

PraktikService & CareerPortal bygger på et princip om at alle processer der kan automatiseres, skal automatiseres. Derudover skal det lette arbejdsgange for alle målgrupper.

  • Apps både til Google Play og App Store
  • Eleverne kan oprette sig igennem facebook
  • Crawler der henter annoncer fra andre jobportaler
  • Dybdegående statistk over dine elever
  • Automatisk match mellem elever og virksomheder
  • CV søgning over alle din elever
  • Gratis annonce indrykning for virksomheder

PraktikService.dk.

PraktikService, er vores plug’n’play jobportal, udviklet og tilpasset erhvervsuddannelser. PraktikService anvendes af en lang række erhvervsuddannelser i hele Danmark.

>> Besøg PraktikService.dk
>> Se skolerne på PraktikService.dk

CareerPortal.dk

CareerPortal, er vores plug’n’play jobportal, udviklet og tilpasset erhvervsakademier og university colleges. CareerPortal anvendes i dag af en række uddannelsesinstitutioner. Klik og læs mere om de nuværende portaler.

>> Besøg CareerPortal.dk
>> Se skolerne på CareerPortal.dk

Bliv en del af vores netværk

Work.dk er i dag Danmarks største netværk af jobportaler henvendt unge.

Via vores samarbejder med flere af landets uddannelsesinstitutioner når vi hvert år ud til mere end 20.000 elever, studerende og nyuddannede.

Hver dag anvendes vores værktøjer af mere end 100 praktikkonsulenter, praktikkoordinatorer, studievejledere og karrierevejledere. Alle anvender vores værktøjer til at skabe en god karrierestart for elever og studerende.

Alt i alt betyder det, at vi har en unik indsigt, et toptunet setup som virker, og ikke mindst at vi ved hvad vi taler om!

Vil du høre mere?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne og besøger din skole for at introducere vores værktøjer for dig.

Kontakt Adm. Direktør, Kevin Rebsdorf på tlf. 22 28 23 21 eller via mail på kevin@companyoung.dk.

Danmarks største jobportal for unge

Gør lige som mere end 30.000 andre unge, og start din karriere på Work.dk.