Work er en karriereportal, der er skabt til unge med ambitioner

Work.dk er sat i verden for at give dig en god karrierestart - uanset om du starter med et fritidsjob, en elevplads, studiejob eller en traineestilling.

Work giver dig det fulde overblik over ledige stillinger for unge, og holder dig samtidig opdateret med relevante karrieremuligheder - direkte fra virksomhederne.

Over 5000 virksomheder

På Work.dk kan du følge med i karrieremulighederne hos mere end 5000 virksomheder. Når du følger en virksomhed er du den første til at modtage nyheder og annoncer fra virksomheden.

Virksomhederne kan også søge blandt profilerne på Work.dk. Det betyder at virksomhederne nemmere kan finde frem til netop dig, når de rekrutterer. Vores søgemaskine gør det muligt at matche de rigtige virksomheder med de rigtige profiler.

En jobagent der giver dig besked!

Slip for at bruge tid på at holde dig opdateret med aktuelle ledige stillinger. Med en jobagent på Work.dk får du besked hver gang der opstår en ledig stilling, der matcher dine karriereønsker.

Vi finder også ledige stillinger på alle andre jobportaler, hvilket giver dig et total overblik over aktuelle karrieremuligheder - hele tiden!

Vi samler alle jobs - også dem fra andre portaler

Work.dk samler alle jobannoncer fra andre jobportaler. Det giver dig det store overblik, og du kan hurtigt og nemt finde de annoncer der matcher dine ønsker.

Hold dig opdateret på farten

Du kan altid tilgå din profil via vores mobilapplikation. Du kan samtidig modtage din jobagent direkte på telefonen. Vores App kan downloades til iPhone og Android. Gå til App Store og søg på Work.dk.

Følg med på Facebook

Få alle nyhederne fra Work.dk på din facebook væg. Du vil få en besked hver gang der er nye funktioner eller andre vigtige nyheder.

Følg Work.dk på Facebook.

Udfyld din profil og lad virksomhederne finde dig

Opret en Profil, og øg dine chancer for at finde drømmejobbet - allerede idag. Og husk - jo mere du udfylder din profil, jo større chance er der for at virksomhederne finder dig.

Opret en gratis Profil

Danmarks største jobportal for unge

Gør lige som mere end 30.000 andre unge, og start din karriere på Work.dk.